Πληροφορίες για τo ΝΕΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟ

από τα βιβλία του
π. Αντωνίου
Αλεβιζοπούλου

ΝΕΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ.
Ορθόδοξη Θεώρηση και Αντιμετώπιση

Εκδόσεις Διάλογος

Τα γεγονότα που αποκαλύφθηκαν στις αρχές του έτους 1994 γύρω από το σατανισμό "έκοψαν την ανάσα" του ευρύτερου κοινού στη χώρα μας και δικαίωσαν, δυστυχώς, κατά τον πιο τρομακτικό τρόπο τις προειδοποιήσεις μας, που συνοψίζοντο στη φράση: "η χώρα μας εξελίσσεται σε μια τεράστια αποκρυφιστική αγορά"!
Το βιβλίο αυτό, βασισμένο σε δεκαετή μελέτη του διεθνούς αποκρυφιστικού και νεοσατανιστικού σκηνικού δεν αποβλέπει στην καλλιέργεια "τρομολαγνείας" και σατανο-υστερίας. Αποτελεί σφαιρική μελέτη αυτού του φαινομένου, προτείνειδιέξοδο και προβάλλει την ελπίδα, ανεξάρτητα από την όποια άβυσσο στην οποία βρίσκεται ένας άνθρωπος.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ
Εμπειρίες πρώην σατανιστών

Εκδόσεις Διάλογος

Όταν γίνεται λόγος για το Σατανισμό ή όταν συμβαίνουν τρομακτικά πράγματα σαν εκείνα της Παλλήνης το 1993, καλλιεργείοται συστηματικά, ιδιαίτερα από τα μέσα μαζικής ενημερώσεως ένα αίσθημα τρομολαγνείας. Όλοι μιλούν για εγκληματικές φύσεις και πωρωμένες προσωπικότητες.
Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Έχουμε το δικαίωμα να ξεγράψουμε αυτούς τους νέους ανθρώπους ή να ρίξουμε το λίθο του αναθέματος; Είναι αυτοί οι μόνοι ένοχοι;
Σ' αυτά τα ερωτήματα θα δοθεί απάντηση σ' αυτό το βιβλίο μέσα από τις εμπειρίες τριών νέων ανθρώπων, που έπεσαν θύματα στο Σατανισμό.


Η ΧΑΜΕΝΗ ΑΘΩΟΤΗΤΑ

Περιπλανήσεις σε
δρόμους του Εωσφώρου


Εκδόσεις Διάλογος

"Εξήγησα όσα μπορούν να εξηγηθούν... Χωρίς ελπίδα ο άνθρωπος είναι πνευματικά νεκρός. Όχι μόνο ελπίδα για τον εαυτό του, αλλά και για τους άλλους. Αν χάσεις την ελπίδα για κάποιον είναι σαν να αποδέχεσαι την απολυτοποίηση του κακού πάνω στον άνθρωπο. Πρώτη αντίδραση σε κάτι που δε μπορούμε ν' αγγίξουμε είναι ν' αδιαφορήσουμε, αλλά με τον καιρό η αδιαφορία γίνεται μίσος, και το μίσος υπονομεύει τον ίδιο μας τον εαυτό. Η ελπίδα μου είναι ο Χριστός."
(Από την προσωπική εμπειρία ενός κοριτσιού από την Παλλήνη, που δημοσιεύεται σ' αυτό το βιβλίο).
 
Σατανιστικές Παγίδες
Έκδοση της Υπηρεσίας Ενημερώσεως, Διαλόγου και Πολιτισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
Ενημέρωτικό φυλλάδιο για
το νεοσατανισμό
,


Στο φυλλάδιο αυτό γίνεται αναφορά στην ιστορική πορεία του σατανισμού, στους τρόπους προσέλκυσης νέων οπαδών και στον τρόπο αντιμετώπισης του φαινομένου αυτού, που είναι πρωτίστως η πίστη στο Χριστό και η συμμετοχή στα μυστήρια της Εκκλησίας. Διότι ίσως εμείς να μην έχουμε φόβο Θεού. Οι σατανιστές όμως, όσο και αν και ακούγεται οξύμωρο, έχουν!...
Το 1976 ιδρύθηκε στην Ελλάδα η πρώτη μεγάλη και επίσημη οργάνωση του Σατανά, με τίτλο: "The Adversary Worshipping Group" (σε ελεύθερη μετάφραση "Η Οργάνωση Λατρείας του Αντιχρίστου"). Τώρα πια κανείς δε γελάει όταν ακούει για σατανισμό. Μα ελάχιστοι προς το παρόν είναι αυτοί που "χωρούν" και τον τρόπο αντιμετώπισής του...