Πληροφορίες
για τη
ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ


Η οργάνωση ιδρύθηκε από τον Αμερικανό Lafayette Ron Hubbard (1911-1986). Αυτοαποκαλείται και "Εκκλησία της Σαηεντόλοτζυ". Στη χώρα μας λειτουργεί ως "Εκκλησία της Σαηεντολογίας" (πρώην Κ.Ε.Φ.Ε., Κέντρο Εφηρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδος), καθώς και ως "Φιλοσοφικό Κέντρο Αθηνά". Άλλες οργανώσεις, που συμπλέκονται με την Σαηεντόλοτζυ, είναι: Narconon, Criminon, Citizens Commission on Human Rights, U-Man International, U-Man Hellas-Σύμβουλοι Παραγωγικότητας, Advanced Organization Saint Hill for Europe and Africa, Applied Scholastics, Association for Better Living and Education, World Institut of Scientology Enterprise - WISE, Bubications Organizations, International Association of Scientologists, Ινστιτούτο Φιλοσοφίας Διανοητών Ελλάδος, I Help, Office of Special Affairs, Religious Technology Center, Scientology Missions, The Way for Happiness Foundation, Freedom Magazine Offices κ.ά.

από το βιβλίο του
π. Αντωνίου
Αλεβιζοπούλου

Νεοφανείς
Αιρέσεις,
Καταστροφικές
Λατρείες
στο φως της
Ορθοδοξίας


Εκδόσεις Διάλογος

Κυράκου
Κυριαζόπουλου

ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ
Γνωστή Θρησκεία
ή Ψευδοθρησκεία;


Μία έκδοση της
Π.Ε.Γ.,
2003

«Θρησκεία».
Η έννοια που αποτελεί κλειδί
για την προστασία της συλλογικής διάστασης
της θρησκευτικής ελευθερίας.


«Γνωστή» είναι η θρησκεία που έχει φανερές πεποιθήσεις, δηλ. η διδασκαλία της οποίας δεν είναι κρυφή, και της οποίας η λατρεία γίνεται δημόσια και δεν προϋποθέτει μυστική μύηση.

Αντώνη
Μποσνακούδη


ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ
ΤΗΣ
ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Εκδόσεις
ΠΕΛΑΣΓΟΣ

Αποκαλύπτει τη δράση της εξτρεμιστικής παραθρησκείας $cientology (και του ελληνικού παραρτήματός της Κ.Ε.Φ.Ε.) τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια και στη Ρωσία. Εξηγεί πώς (μαζί με παρεμφερείς ολοκληρωτικές οργανώσεις) επηρεάζει σημαντικές πολιτικές και άλλες εξελίξεις, όπως την κίνηση για αλλαγή του Συντάγματος, το θέμα των νέων ταυτοτήτων, τον πόλεμο εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας, τη συκοφάντηση της Ελλάδος για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις συκοφαντικές εκστρατείες εναντίον αντιπάλων. Αποκαλύπτει τη μακρόχρονη διαπλοκή της με αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες, τις παρεμβάσεις της C.I.A. εναντίον της δικής μας Ε.Υ.Π. και της Κρατικής Ασφαλείας προς όφελος τέτοιων εξτρεμιστικών παραθρησκειών.

Απόρρητο
Στρατιωτικό Έγγραφο
στα χέρια του
Κ.Ε.Φ.Ε.
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Από την κατασκοπευτική δράση της οργάνωσης του Χάμπαρντ, Σαηεντόλοτζυ, εις βάρος της χώρας μας.
Ο 
Χάμπαρντ
ανώτερος
του
Χριστού;
Δελτίο Τύπου της 'Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Προσπάθεια της Σαηεντόλοτζυ
να εμφανισθεί ως θρησκεία.
,Η φωτογραφία
αυτή
δημοσιεύθηκε
σε δύο σελίδες του βιβλίου
“Η
andbοοk of Scientolοgy”.
Η Σαηεντόλοτζυ δεν διστάζει να εμφανίσει τον Σαηεντολόγο ως ανώτερο του Χριστού και του Μωυσή, καθώς και όλων των εξωχριστιανικών προσώπων της ιστορίας, όπως του Μωάμεθ, Κομφούκιου κ.ά.
Για
επί πλέον
πληροφορίες
ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΤΕ
ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:
http://www.xenu.net
http://www.religio.de/server/webpag.html