No result.

DIAHORISTIKO

DIAHORISTIKO

DIAHORISTIKO

book

r01

r02

r04

r03

r04

r05

r07

r10

r09

banner nm

Πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο Οκτωβρίου 2013 - Ιουνίου 2014, τέσσαρες ημερίδες.

  • Η πρώτη έγινε στο Ενοριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου, στις 16/11/2013, με ομιλητή τον π. Χρυσόστομο Μαϊδώνη και θέμα: "Αιρέσεις και χρήμα".
  • Η δεύτερη στο Ενοριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού, Αγίας Παρασκευής, στις 11/1/2014 με ομιλητή τον π. Αρσένιο Βλιαγκόφτη και θέμα: ""Ιατρική" της Νέας Εποχής".
  • Η τρίτη έγινε στο Ενοριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κοντοπεύκου, Αγίας Παρασκευής, στις 15/3/2014, με ομιλητή τον κ. Μηνά Αναστασάκη και θέμα: "Νέα Εποχή" και
  • Η τέταρτη στο Ενοριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου, στις 31/5/2014, με ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Παπαχριστοδούλου και θέμα: "Πως αντιμετωπίζουν τις ασθένειες οι διάφορες αιρέσεις και η Ορθόδοξη Εκκλησία".

Μετείχαν σε κάθε ημερίδα περί τους 50 περίπου συνεργάτες της Π.Ε.Γ. οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν εισηγήσεις από εκλεκτούς ομιλητές σε θέματα διακονίας υπέρ των πλανεμένων αδελφών μας.
Προηγείται κάθε ημερίδας κατανυκτική Θεία Λειτουργία και μετά τις ομιλίες-εισηγήσεις, ακολουθεί γεύμα, όπου οι σύνεδροι απολαμβάνουν πνεύμα αδελφικής κοινωνίας και αγάπης.
Στις ημερίδες αυτές καταρτίζονται οι συνεργάτες της Π.Ε.Γ. για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε θέματα ενημέρωσης και παροχής βοήθειας σε όσους απευθύνονται στην Ένωση για προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την αιρετική επιβουλή.
Τις ημερίδες μπορούν να παρακολουθήσουν: Εκπαιδευτικοί, αστυνομικοί και υπάλληλοι των Υπουργείων Εσωτερικών και Δικαιοσύνης -έχουν εκδοθεί συστάσεις των αρμοδίων Υπουργών-, προκειμένου να γνωρίσουν το σκηνικό των αιρέσεων και της παραθρησκείας για να αντιμετωπίσουν ανάλογα φαινόμενα, που συναντούν στις υπηρεσίες τους, από εξωευρωπαϊκά ρεύματα, αιρέσεις, τάσεις που απειλούν το Ορθόδοξο φρόνημα και τις πνευματικές και πολιτιστικές μας αξίες.

Pin It

footer1

  • Τρίτη
    16 Ιουλίου

    Αθηνογένους, Φαύστου και Αντιόχου μαρτύρων