ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΕΝ ΚΥΡΙΩ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
Από τα φοιτητικά χρόνια στη Γερμανία. Πρώτος εξ αριστερών ο μακαριστός Κώστας Γρηγοριάδης. Τρίτη, η Πρεσβυτέρα Αντωνία με τον π. Αντώνιο, εξ αριστερών της, προ της χειροτονίας του.
Ανήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, έφυγε από κοντά μας ο Φίλος και Καθηγητής μας Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης.
Ο κ. Κώστας, όπως ήταν γνωστός στους παλαιότερους από εμάς, υπήρξε στενός φίλος του μακαριστού π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου και της Πρεσβυτέρας Αντωνίας από τα μεταπτυχιακά τους ακόμη χρόνια στη Γερμανία τη δεκαετία του '60.
Ο εκλιπών υπήρξε αξιόλογος και πολυγραφότατος θεολόγος, ενίσχυε δε την προσπάθεια της Ενώσεώς μας και με την συμμετοχή του στο «Σεμινάριο Οικοδομής στην Ορθοδοξία» τις Κυριακές, επί σειρά ετών, μέχρις ότου οι δυνάμεις του δεν το επέτρεπαν πλέον κατά τα τελευταία έτη.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη, 11η τρέχοντος, στο ενοριακό κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής Νέας Πεντέλης στις 3.00 μ.μ.
- Πληροφοριακά Στοιχεία
- Εμφανίσεις: 2450