Πανελλήνια Ένωση Γονέων
για την Προστασία του Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού της Οικογένειας και του Ατόμου

Συναντήσεις

Με εξαιρετική επιτυχία συνεχίζεται η λειτουργία του “Σεμιναρίου Ορθοδόξου Πίστεως” στο Ενοριακό Κέντρο Αγίας Παρασκευής, οδός Αποστόλου Παύλου 10, με οργανωτικό και οικονομικό φορέα την Π.Ε.Γ.
Το Σεμινάριο αυτό, που ονομάζεται και “Σεμινάριο οικοδομής στην Ορθοδοξία”, γίνεται σε πλαίσια πραγματικής αδελφικής κοινωνίας και άνετης συζήτησης.
Λειτουργεί με απόφαση της Ιεράς Συνόδου, τελεί υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και κατά τη διάρκειά του βοήθησε πολλούς ανθρώπους και ιδιαίτερα νέους να βγουν από καταστάσεις τρομοκρατίας και υπαρξιακά αδιέξοδα, μετά από βιωματική διαπίστωση πως υπάρχει νόημα στη ζωή, νόημα που ανταποκρίνεται στην υπαρξιακή ταυτότητα του ανθρώπου.


Οι ομιλίες του Σεμιναρίου γίνονται από εκλεκτούς ομιλητές κάθε Κυριακή ώρα 11.30 έως 13.00.
Συνιστούμε εγκαρδίως στους φίλους και συνεργάτες μας την παρακολούθηση των μαθημάτων του Σεμιναρίου φέρνοντας ίσως και κάποιον άλλον μαζί τους, φίλο ή γνωστό.
Πράξεις τέτοιου είδους αποτελούν σημαντικότατο διακόνημα φιλανθρωπίας, πολύ ανώτερο από το όντως ευλογημένο διακόνημα της παροχής υλικής βοηθείας στους ενδεείς αδελφούς μας.

Αν θέλετε να συμπαρασταθείτε στο έργο μας και βρίσκετε ότι έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς η παρουσία σας μας είναι απαραίτητη.

Σας περιμένουμε στις συναντήσεις μας, που γίνονται
κάθε Κυριακή 11.30′ – 13.00′ στην οδό Αποστόλου Παύλου 10, Αγία Παρασκευή Αττικής.

©  Copyright Π.Ε.Γ. 2021. All Right Reserved. Developed by WebMouse