DIAHORISTIKO

DIAHORISTIKO

DIAHORISTIKO

π. Γεώργιος Δ. Μεταλληνός Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΛΥΤΡΩΤΟΥ "Ένας εκ των γνωστοτέρων και επιφανεστέρων θρησκειολόγων και ακαδημαϊκών Διδασκάλων του 20ου αιώνος .. Product #: book_52 Regular price: $5.00 $5.00 2 - 3 Days

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΛΥΤΡΩΤΟΥ

Συγγραφέας: π. Γεώργιος Δ. Μεταλληνός
Κωδικός προϊόντος: book_52
Διαθεσιμότητα: 2 - 3 Days

Τιμή: 5.00€

"Ένας εκ των γνωστοτέρων και επιφανεστέρων θρησκειολόγων και ακαδημαϊκών Διδασκάλων του 20ου αιώνος υπήρξεν ο αείμνηστος Καθηγητής μας εις την Θεολογικήν Σχολήν του Πανεπιστημίου Αθηνών, Λεωνίδας Ι. Φιλιππίδης (1898-1973), Πρύτανις του ιδίου Πανεπιστημίου δια το έτος 1965-1966.
Συναρπαστικός διδάσκαλος, άριστος γνώστης και χειριστής της Ελληνικής Γλώσσης και το σπουδαιότερο απαράμιλλος συγγραφέας.
Ένα από τα κλασσικά βιβλία του μακαριστού Διδασκάλου μας, εις το οποίο αφιερώνει πολλές σελίδες στην αναζήτηση και προσδοκία παγκοσμίου Λυτρωτού εις το Πρόσωπον του Θεού Λόγου και Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ως Θεανθρώπου, είναι το ογκώδες σύγγραμμά του "Ιστορία της Εποχής της Καινής Διαθήκης εξ απόψεως Παγκοσμίου και Πανθρησκειακής" (Αθήναι 1958, σ.σ. κζ +1055) από τα σημαντικότερα βιβλία, πού έχουν κυκλοφορηθεί ποτέ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Στις σελίδες του 764-886 διαλαμβάνει το θέμα: "Παγκόσμιος προσδοκία Θεανθρώπου Λυτρωτού", τεκμηριώνοντας με ακαταμάχητα επιχειρήματα και πληρέστατη βιβλιογραφική κατοχύρωση την ιστορική και θρησκειακή αυτή αλήθεια".


π. Γεώργιος Δ. Μεταλληνός, Καθηγητής Παν/μίου Αθηνών

(Λεωνίδου Ι. Φιλιππίδου, 'Εκδοση 2003, Σελίδες 139).

footer1

  • Τετάρτη
    12 Αυγούστου

    Φωτίου και Ανικήτου των μαρτύρων