DIAHORISTIKO

DIAHORISTIKO

DIAHORISTIKO

Ιωάννης Μηλιώνης ΝΑΙ ή ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ; Εγκόλπιο Αυτοπροστασίας .. Product #: book_41 Regular price: $3.00 $3.00 2 - 3 Days

ΝΑΙ ή ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ; Εγκόλπιο Αυτοπροστασίας

Συγγραφέας: Ιωάννης Μηλιώνης
Κωδικός προϊόντος: book_41
Διαθεσιμότητα: 2 - 3 Days

Τιμή: 3.00€

Με το βιβλίο αυτό επιχειρείται μια ακόμη προσπάθεια παρουσίασης του αποκρυφιστικού φαινομένου της εποχής μας που έχει φθάσει με την "Ποτερομανία" των τελευταίων ετών σε τέτοια ανησυχητικά επίπεδα, που διεθνείς ερευνητές θεωρούν αυτό το "φαινόμενο" ως τον μεγαλύτερο κίνδυνο κατά της ανθρωπότητας.
Η μεγάλη
προβολή των βιβλίων της Τζόαν Ρόουλινγκ καλλιέργησαν και σε άλλες χώρες του εξωτερικού μια πρωτοφανή σατανο-υστερία και τρομολαγνεία, ώστε να μεταβληθεί ο κόσμος μας σε μια τεράστια "αποκρυφιστική αγορά".
Πιστεύουμε ότι η έκδοση του βιβλίου αυτού από την Π.Ε.Γ. θα συντελέσει στην ορθή ενημέρωση του κοινού και ιδίως των γονέων, εκπαιδευτικών και υπεύθυνων παραγόντων, ώστε ν' αντιληφθούν το μεγάλο κίνδυνο από την εισβολή αυτής της νέας απειλής -του συγκαλυμμένου σατανικού πολέμου- εναντίον μας.
Ο λαός μας ανησυχεί για όλα αυτά που συμβαίνουν. Γι' αυτό όλοι σπεύδουν να προμηθευτούν το βιβλίο αυτό, του οποίου η πρώτη έκδοση εξαντλήθηκε αμέσως. Η Π.Ε.Γ. προβαίνει σε νέα έκδοση του βιβλίου, για να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπατριώτες μας και να αποτελέσουν "τείχος αδιαπέραστο" στα σκοτεινά σχέδια των οργανώσεων του "αρχαίου όφεως".

(Ιωάννου Μηλιώνη, 'Εκδοση 2002, Σελίδες 64).

footer1

  • Τετάρτη
    12 Αυγούστου

    Φωτίου και Ανικήτου των μαρτύρων