ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΑΠΟ ΤΟ Α ΣΤΟ Ω

14.00

Μετά το μνημειώδες και πρωτοποριακό στο είδος του τρίτομο έργο του μακαριστού Πρωτοπρ. π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου για τους “μάρτυρες του Ιεχωβά”, το βιβλίο αυτό της κ. Μπουρδάκου έρχεται να συμπληρώσει ουσιαστικά το έργο εκείνου.
Το βιβλίο “”Μάρτυρες του Ιεχωβά” από το Α στο Ω”, είναι μοναδικό στο είδος του. Η συστηματική παράθεση των σχετικών αποσπασμάτων από πρωτογενείς πηγές -τις εκδόσεις της ίδιας της εταιρείας “Σκοπιά” των “μαρτύρων του Ιεχωβά”-, κατά θέματα και κατά αλφαβητική σειρά, αποτελούν αυταπόδεικτο μέσο των ανακολουθιών και των παλινοδιών της εταιρείας “Σκοπιά” σχετικά με τις παλαιότερες και με νεώτερες τυχόν αλλαγές των κατά καιρούς διδασκαλιών της. Δίνει την δυνατότητα στον αναγνώστη, και ιδιαιτέρως στον ασχολούμενο με την απολογητική της Εκκλησίας μας έναντι της πλάνης, να έχει αντικειμενική και ευχερή πρόσβαση στις πηγές της ίδιας της “Σκοπιάς”. Με τον τρόπο αυτό αποκαλύπτονται οι πλάνες του “αγωγού του Ιεχωβά”, χωρίς να παραποιείται η να ερμηνεύονται ενδεχομένως αυθαίρετα οι κατά καιρούς διδασκαλίες του.
Πρόκειται για ένα καινούργιο βιβλίο πολλαπλής χρήσεως, ένα εύχρηστο θεματολόγιο για τον καθένα, που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τις κακοδιδασκαλίες της εταιρίας “Σκοπιά” των “μαρτύρων του Ιεχωβά” και γενικά για κάθε Ορθόδοξο Χριστιανό, που θέλει να είναι ενημερωμένος στα θέματα της πίστεώς του, σε σχέση με τις κακοδοξίες των αιρέσεων.

(‘Εκδοση 2008, Σελίδες 432).
Συγγραφέας: Άννα Μπουρδάκου

Κωδικός προϊόντος: book_56 Κατηγορίες: ,