Πανελλήνια Ένωση Γονέων

Πανελλήνια Ένωση Γονέων
για την Προστασία του Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού της Οικογένειας και του Ατόμου

Συμβουλευτικός Σταθμός της ΠΕΓ

Είμαστε δίπλα σου με τον Συμβουλευτικό Σταθμό

Η εμπλοκή σε οργανώσεις απολυταρχικές και σκληρές επιφέρει αλλοίωση της προσωπικότητας προς το χειρότερο. Επειδή μέσα σε αυτές τις ομάδες η αποδόμηση του χαρακτήρα και η υποδούλωση γίνεται με συστηματικό και επιστημονικό τρόπο, αντίστοιχα και η απεμπλοκή από αυτή την κατάσταση χρειάζεται ακριβή γνώση και κατάλληλη μεθοδολογία.

Στον Συμβουλευτικό Σταθμό της Π.Ε.Γ, άνθρωποι εκπαιδευμένοι πάνω στα θέματα των σεκτών, άνθρωποι που πρώτα αντιμετώπισαν με επιτυχία το πρόβλημα στην δική τους οικογένεια, έχουν την δυνατότητα και την διάθεση να στηρίξουν προσωπικά κάθε περίπτωση.

Με αγάπη, κατανόηση, επιστημοσύνη και διάκριση, γνωρίζουν κάθε στάδιο προς την έξοδο. Ερμηνεύουν και εξηγούν συμπεριφορές, ιδεολογίες και εμπειρίες. Με πολύ χαρά μοιράζονται την γνώση και την εμπειρία τους με θύματα διαφόρων ομάδων αλλά και με τις οικογένειες τους.

Εάν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε θέμα με σέκτες και καταστροφικές λατρείες να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να περάσεις αυτή τη δυσκολία μόνος σου. Μη δυστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Είμαστε δίπλα σου!!!

©  Copyright Π.Ε.Γ. 2021. All Right Reserved. Developed by WebMouse